به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي استانداري اردبيل، علي اسلامي در جلسه مديريت بحران شهرستان نير اظهار داشت: بر اثر سرمازدگي بيش از 120 ميليارد تومان خسارت به بخش کشاورزي استان وارد شده است که البته ميزان خسارت وارد شده از حوزه خشکسالي در دست بررسي است. وي تصريح کرد: ما با پرداخت بخشي از اين خسارت وارده و جبران آن از طريق صندوقهاي بيمه کشاورزي قادر خواهيم بود، ضرر و زيان کشاورزان را جبران کنيم. اسلامي، ضرورت توسعه و تقويت فرهنگ بيمه در بين کشاورزان و زارعان را يادآور شد و خاطرنشان کرد: امکان پرداخت تمام خسارت وارده از طريق دولت امکانپذير نيست و اين مبالغ بايد از طريق صندوق بيمه کشاورزي تأمين شود. اين مسئول، بيشترين خسارت وارده را مربوط به باغات مشگينشهر و خلخال اعلام کرد و ادامه داد: خسارت سرمازدگي در اين مناطق بيشتر از ساير نقاط استان اردبيل بوده است. کاهش 35 درصدي بارندگيها در سال زراعي جاري مديرکل مديريت بحران استان در ادامه سخنان خود به کاهش بارندگيها در استان اشاره کرد و يادآور شد: اين کاهش محسوس بوده؛ به طوري که 35 درصد کمبود بارندگي را در مقايسه با مدت مشابه سال قبل شاهد هستيم. اسلامي گفت: اين آسيبها و خسارتها نشان ميدهد که بايد با بهرهگيري از روشهاي مکانيزه از جمله سيستم آبياري قطرهاي و باراني نسبت به توسعه بخش کشاورزي، زراعت و باغداري ايمن، اقدام لازم را انجام دهيم. وي افزود: در يک حرکت مثبت و کارآمد دولت با پرداخت 85 درصد تسهيلات بلاعوض از کشاورزان و زارعان حمايت ميکند و آنها تنها با آورده 15 درصدي ميتوانند اراضي کشاورزي از جمله زراعي و باغي خود را با استفاده از سيستمهاي جديد و مکانيزه آبياري کنند. اسلامي در ادامه با بيان اينکه بحث مقاومسازي مساکن روستايي و مدارس جز اولويتها به شمار ميرود، تصريح کرد: عليرغم پايان کار 41 هزار واحد مسکوني روستايي بر اساس آمار سرشماري سال 90، 74 هزار واحد مسکن روستايي کمدوام و بيدوام در استان اردبيل نياز به مقاومسازي دارد. وي عنوان کرد: با توجه به آمار سرشماري سال 90، کل واحدهاي مسکوني مقاوم در برابر زلزله، اعم از شهري و روستايي، در استان 45 درصد و در شهرستان نير 73 درصد و سرعين 90 درصد مي باشد که اين رقم در استان بر اساس سرشماري سال 85، 34 درصد بود.
اگر در طول فرآیند ایجاد یا مدیریت وب سایتتان به مشکل یا ابهامی برخورده اید یا برای پاسخ به هر سئوالی که برایتان ایجاد شده است ،
می توانید با بخش پشتیبانی بیزنا در تهران با شماره تلفن 44386106 و 44386108 و همراه 09376166592 و یا ایمیل bizna24@gmail.com یا از طریق فرم ارتباط با ما تماس بگیرید.