به گزارش خبرگزاري موج، علي نجاري با بيان اين مطلب اظهار داشت: جهت حمايت از کشاورزان اعطاي تسهيلات کم بهره و نيز دادن سوبسيد و کمک به خريد ماشين آلات و پرداخت به موقع حق و حقوق ناشي از خسارت مورد انتظار مي باشد. فرماندار هشترود در ادامه با اشاره به حوادث هميشگي در پيش روي کشاورزان گفت: نمي توان تنها با پرداخت غرامت دل کشاورزان را خوش کرد بلکه بهتر است راهکارها ي پيشگيرانه را در اختيار کشاورزان قرار داد تا به موقع از وقوع خسارت جلوگيري کرد. وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به آفت سن در محصولات کشاورزي خواستار تدابير لازم از سوي جهاد کشاورزي استان و ايجاد امکانات و تجهيزات کشاورزي براي کشاورزان شد. معاون بهبود توليدات گياهي جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي هم در اين جلسه گفت: متاسفانه امسال ازبابت سرماي ديررس بهاره بيش از 680 ميليارد تومان به باغات شهرستانهاي استان خسارت وارد شده که اين ميزان خسارت نسبت به سالهاي قبل بيشتر بوده است وخسارت ناشي از تگرگ وسيل در مقايسه با سرما زدگي ناچيز بوده است. ايران فام افزود: براي مقابله با اين حوادث و حوادثي نظير تگرگ راهکارهاي مختلفي وجود دارد که همت کشاورزان را مي طلبد که اين راهکارها عبارتنداز استفاده از دستگاه مولد باد ، بخاريهاي باغي، دستگاه ضد تگرگ و ساير دستگاههاي تعديل و گرم کننده هوا مي باشد. وي در رابطه با ميزان توليد گندم و ساير محصولات زراعي و باغي اظهار کرد: در صورت خوب بودن شرايط جوي ، و ادامه بارش نرمال بارند گي پيش بيني 84 هزار تن محصولات در سطح استان مورد انتظار است. معاون بهبود توليدات کشاورزي جهاد کشاورزي استان از کشاورزان منطقه خواست ارتباط نزديک با کارشناسان مديريتهاي جهاد کشاورزي را داشته و نيز رعايت الگوي کشت را انجام دهند. ايران فام گفت: چنانکه 100ميليارد تومان قول داده شده رئيس جمهور در سفر اخير به استان جهت خسارت محقق شود به تناسب در اختيار شهرستانها قرار داده خواهد شد. وي در آخر يادآورشد در صورتي که کشاورزان نصف هزينه دستگاههاي ضد حوادث را آماده کنند نصف آن را سازمان جهاد عهده دار خواهد بود. در اين جلسه بخشداران مرکزي و نظر کهريزي نيز هر کدام مسايل و مشکلات خود را بيان نمودند و خواستار رفع مشکلات و حمايت از کشاورزان خصوصا در بخش بيمه کشاورزي شدند. مهندس کريمي اصل مدير جهاد کشاورزي شهرستان هشترود نيز از آمادگي اين جهاد براي حمايت از کشاورزان و ارائه آموزشهاي لازم براي آنان خبرداد و گفت: جهاد کشاورزي شهرستان هشترود تمام تلاش خود را در جهت توليدات بهتر محصولات کشاورزي انجام خواهد داد. وي از تمامي کشاورزان خواست تا همکاري و هماهنگي هاي لازم و تنگاتنگ را با جهاد داشته باشند.
اگر در طول فرآیند ایجاد یا مدیریت وب سایتتان به مشکل یا ابهامی برخورده اید یا برای پاسخ به هر سئوالی که برایتان ایجاد شده است ،
می توانید با بخش پشتیبانی بیزنا در تهران با شماره تلفن 44386106 و 44386108 و همراه 09376166592 و یا ایمیل bizna24@gmail.com یا از طریق فرم ارتباط با ما تماس بگیرید.