ورود به مدیریت فروشگاه





  بازيابي رمز عبور؟

استريپ‌سازي بين دو باند فرودگاه مشهد

به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط‌عمومي فرودگاه مشهد، در بعضي نقاط حاشيه باند فرودگاه گودال‌هايي به عمق 4 متر مشاهده مي‌شد كه به‌منظور رفع اين موانع خطرناك و غيراستاندارد، پس از انجام مطالعات لازم، عمليات اجرايي اصلاح اين موانع آغاز شد. اين پروژه مساحتي در حدود 5 هزار مترمربع را در بر مي‌گيرد. با اجراي اين پروژه و هم‌سطح شدن حاشيه باند فرودگاه با سطح باند، خطرات احتمالي از ميان خواهد رفت. هزينه اجراي اين طرح 50 ميليارد ريال برآورد شده كه از محل اعتبارات اداره‌كل فرودگاه‌هاي استان خراسان رضوي تامين شده است. گفتني است؛ بر اساس پيش‌بيني صورت گرفته اين پروژه تا پايان سال 92 به پايان خواهد رسيد.

در ارتباط باشید

اگر در طول فرآیند ایجاد یا مدیریت وب سایتتان به مشکل یا ابهامی برخورده اید یا برای پاسخ به هر سئوالی که برایتان ایجاد شده است ،
می توانید با بخش پشتیبانی بیزنا در تهران با شماره تلفن 44386106 و 44386108 و همراه 09376166592 و یا ایمیل bizna24@gmail.com یا از طریق فرم ارتباط با ما تماس بگیرید.

اطلاعات تماس

آدرس شرکت
تهران ،ستارخان ،خیابان رحیمی اصل ،کوچه ششم شرقی شماره : 09376166592 - 021.88996492